• 0314 382850
BSO
BSO
BSO

BSO

BSO
BSO

Buitenschoolse opvang: avontuurlijk voor kinderen (Website:klik hier)
 

SAMENWERKING PRO8 EN KINDEROPVANG HUMANkind

Om de ouders van onze scholen een kwalitatief goede en vertrouwde opvang na schooltijd aan te bieden waar hun kinderen een plezierige tijd kunnen beleven, heeft Pro8 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Kinderopvang Humanitas.  

WIE IS KINDEROPVANG HUMANkind

Kinderopvang Humanitas is een van de grootste kinderopvangaanbieders zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland. Iedere dag krijgen duizenden kinderen van nul tot dertien jaar bij ons een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving.  

BUITENSCHOOLSE OPVANG: AVONTUURLIJK VOOR KINDEREN

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de Buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humankind zoveel mogelijk bij aan. 
De buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humankind is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, na school, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten. Dat zijn sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van dansles tot voetbaltraining. 
Maar kinderen kunnen zich ook lekker met een boek terugtrekken in een hoekje. Want voorop staat dat buitenschoolse opvang voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet. 

KENNISMAKEN, KOSTEN EN AANMELDEN

Meer weten? Bel en kom kijken! Kinderopvang Humankind heeft de voor u interessante informatie zoveel mogelijk op de website geplaatst, www.kinderopvanghumankind.nl Zie onder downloads en links voor de verschillende brochures die wij uitbrengen. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze regiokantoren. Voor meer informatie, tarieven, wachtlijsten en / of aanmelding, zie hieronder voor onze contactgegevens.
De Kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het inkomen van beide ouders en van het aantal uren dat u gebruik maakt van kinderopvang. Wilt u een inschatting van wat u netto kwijt bent, ga dan naar de website van de Belastingdienst: www.toeslagen.nl. Natuurlijk wilt u ook eens binnenkijken bij een centrum voor buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderopvang Humanitas, om een idee te krijgen van de sfeer, de andere kinderen en de medewerkers. Om voldoende tijd te hebben om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden, vragen wij u een afspraak te maken. Dat kan via het regiokantoor. 

Regiokantoor Oost-Gelderland (Basisschool Dynamiek in Terborg) Bongershoek 1
7064 GP Silvolde
Telefoon 0315-641 443
Fax 0315-642 074
E-mailadres regiooostgelderland@kinderopvanghumankind.nl 

Regiokantoor Yunio (overige scholen Pro8) Fabriekstraat 32
7005 AR Doetinchem
Telefoon 0314-357875


E-mailadres regioyunio@kinderopvanghumankind.nl Mocht u vragen / suggesties hebben dan kunt u contact opnemen met Harry Laan Projectleider BSO van de Stichting PRO8. E-mail: projectleider@pro8.nu